En helt spesiell månedsprat

Camila (venstre) og Kristine (høyre) ble først kjent på Jordbærpikene.
Kristines beste råd til Camila er å lede med hjertet.
Camila har alltid drømt om å drive café!

I dag har vi pratet med Kristine fra Jordbærpikene, et kjent ansikt for mange, som nå har sine siste dager her på Sandens...🖤

Hva er månedspraten? Månedspraten er en månedlig prat hvor vi blir bedre kjent med våre flotte medansatte her på Sandens, på tvers av stilling, bransje og bakgrunn. Månedspraten deles hovedsakelig på Facebook og Instagram.


Kristine har vært både eier og daglig leder av Jordbærpikene her på Sandens i 5,5 år, og sender nå stafettpinnen videre✍️ Dette er en helt spesiell månedsprat. Likhetene mellom Kristine og den nye lederen er nemlig mange, les videre og finn ut hvorfor:

Kjære Kristine,

🍓Hva liker du best med jobben din?

"Menneskene. Alle de fantastiske menneskene jeg jobber med, og som besøker oss. Det at vi kan være noens høydepunkt, et sted folk ser frem til. Jeg elsker å skape glede i andres hverdag, og Jordbærpikene har skapt utrolig mye glede i mitt eget liv✨"

🍓Hva inspirerer deg?

"Det å skape muligheter for andre, for eksempel folk med hull i CVen eller flyktninger, som nå kommer inn i et positivt miljø og får en sjanse🙏"

🍓Hva er ett av dine beste minner på Sandens?

"Alle våre hyggelige dametreff for de som gjennomgår, har gjennomgått eller er pårørende, til kreft.🎀 Her har vi skapt en fantastisk møteplass for de berørende som ikke nødvendigvis handler om selve sykdommen, men om samhold og gode samtaler. Her har vi også hatt auksjon, med flotte premier donert av andre aktører her på senteret, til inntekt for brystkreftforeningen. Jeg vil særlig takke Marianne fra Floyd, som gang på gang har bidratt med både premier, inspirasjon, opplegg og annet underveis."

🍓Hva ser du frem til i tiden fremover?

"Det er først og fremst vemodig å forlate et sted som har en så stor plass i hjertet mitt, men jeg er så heldig å få fortsette i samme retning hos Varodd. Her skal jeg hjelpe folk tilbake i arbeidslivet, skape verdi for andre mennesker og en god arbeidsplass for andre❤️".

🍓Hva er ditt beste råd til den nye lederen?

"Det er bare å lede med hjertet."

"Det er bare å lede med hjertet.", sier Kristine

Stafettpinnen går nå videre til Camila, som har en bred bakgrunn innen både mat og mennesker🙌 Hun har tidligere jobbet innen rus og psykiatri, og er brenner for å hjelpe andre i å finne mestring i hverdagen, samt tilbake i arbeidslivet. I tillegg driver hun en foodtruck sammen med ektemannen, med stort fokus på kvalitet, kortreist og lokal mat, men å drive café har alltid vært hennes store drøm🌿

Kjære Camila,

🍓Hvorfor Jordbærpikene?

"Da jeg var ung hadde jeg og min mor en drøm sammen; vi skulle drive café. Her skulle vi drikke kaffe og spise kake, skape samhold, tilhørighet og nye relasjoner. Gi et smil, få et smil tilbake! Da min mor døde ble drømmen derfor satt på vent, og andre prioriteringer som utdanning, jobb og familie kom først...❤️"

Kristine mistet også sin mor, til Kreft, noe som skapte en umiddelbar relasjon og tilhørighet mellom henne og Camila. Nettopp derfor har også dametreffet vært en såpass viktig sak for henne.

🍓Hva inspirerer deg, Camila?

"Menneskene rundt meg. Jeg har stor tro på andre mennesker, samt at jeg selv kan bidra med noe positivt i samfunnet. Én person kan forandre livet til veldig mange, og finner du de riktige menneskene kan store forskjeller skapes sammen.🫶”

🍓Hva ser du frem til i tiden fremover?

“Jeg ser frem til å bli kjent med mine nye kollegaer og de alle fine kundene våre. Det at vi kan skape noe fint sammen! Jeg ønsker å gi kundene samme opplevelse jeg selv har fått her på Jordbærpikene, og ikke minst inspirere andre.”

Flere likheter

Et stort hjerte for andre mennesker er ikke den eneste likheten mellom Kristine og Camila. De er begge gift med hver sin Kristian og Christian, og begge har to barn. Et av barna deres deler også samme bursdag, merkelig nok, og de andre like i nærheten. Camila kommer fra Chile, og Kristine er halvt spansk🤔

Damene ble også kjent på Jordbærpikene, og da Kristine bestemte seg for å gå videre ble Camila personlig “headhuntet” av henne. Dette i seg selv er en spesiell historie… Det var nemlig på Camilas mor og fars bryllupsdag, at Kristine tilfeldigvis foreslo at Camila burde søke på stillingen. Både Camila og faren ble sjokkert over tilfeldigheten, og nå sitter vi plutselig her sammen den dag i dag❤️

Kjære Kristine, vi takker for fine år sammen og ønsker deg lykke til på reisen videre, og Camila, vi er så heldige som får deg med på Sandens-laget og ser frem til å bli bedre kjent med deg!🥰

Velkommen til Sandens, Camila!

Aktuelle tilbud

  • Jordbærpikene logo

    Is på kjøpet!

    Jordbærpikene
    Gjelder 1. januar – 1. august

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00