Patricks 16 år

Restaurantansvarlig, Eddy Sandø (t.v.) og Peer Øivind Martinsen
Patricks feirer 16 år med deilig bløtkake

Patricks pub & restaurant har vært en sentral del av byens mat & uteliv i 16 år, og det måtte selvsagt feires.

8 tonn spareribs

Mat & Uteliv er en restaurantfamilie i Kristiansand med mange ulike matkonsepter – alle med sitt eget særpreg. Patricks fyller 16 år og pubmaten serveres med gode råvarer og i solide porsjoner. Visste du at Patricks har solgt hele 8 tonn spareribs på 16 år? De selger dermed i snitt 500 kg spareribs i året.

Eddy Sandø er restaurantansvarlig for Patricks og forteller at restauranten var godt etablert før Sandens, og at de aldri stengte ned i den 2 årsperioden senteret ble bygd: "Det var jo konstant during, boring og generelt masse bråk i hele perioden, og selv når ølen gikk i bakken av all bankingen holdt vi restauranten oppe."

Fra barsjef til restaurantansvarlig

Sandø forteller at han har jobbet for Patricks i fem år nå til sommeren. Han jobbet de fire første årene som barsjef og ble restaurantansvarlig i september i fjor:

"Jobben fikk jeg etter en ren tilfeldighet da jeg var innom her for første gang med en kamerat som anbefalte ølutvalget her. Jeg hadde en rimelig fersk interesse for øl på det tidspunktet og det var nok til at jeg fikk lov til å prøve meg her."

Eddy legger til at siden den gang har han tatt til seg all lærdom han har fått muligheten til.

Stamgjester

Patricks har stamgjester som de verdsetter stort. En av disse er Peer Øivind Martinsen. Han forteller at fem minutter etter at Patricks åpnet dørene – gikk han forbi og tilbød hjelp, da han hadde noe verktøy i lomma. Siden den gang har han vært en trofast stamgjest. "Dette er stua mi," forteller Peer Øivind og han sier at servicen er upåklagelig.

Martinsen har vært med på å forme plassen og han har en genuin interesse for øl: "Det er litt av jobben min som stamgjest," sier han med glimt i øyet. Han forteller at han tuller og tøyser med Eddy og de andre ansatte, og at de er så hyggelige og gjestfrie. Videre påpeker han at "det er en gjensidig respekt og at det er det som gjør at en pub er en pub, her er det rom for alle."

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 15:00 - 00:00