Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 09:00 - 20:00
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Kommende avvikende åpningstider
Dag Åpningstider
Torsdag 4. juli 07:00 - 20:00
Jordbærpikene

Åpent i dag 09:00 - 20:00

Ulike kaker som er toppet med jordbær
 • Hjemlevering
 • Klikk & hent
 • Sitteplasser
 • Takeaway

Om Jordbærpikene

Jordbærpikene er en koselig møteplass hvor du kan senke skuldrene og nyte et godt måltid med hjemmelaget mat. Eller kose deg med litt kaffe og kake mens du slår av en prat med noen du liker å være sammen med.

Vi lager både mat og kaker fra bunnen av, med sesongens friske råvarer. Dermed er vi et naturlig møtested for alt fra kaffe og kaker til lunsj og middag. Maten serverer vi med et stolt smil om munnen, og, vi er så fornøyd med oppskriftene våre at vi gjerne deler dem med deg.

Kaféen vår her drives av våre medarbeidere som brenner for å servere skikkelig god mat. Og som gjerne slår av en prat. Velkommen inn!

Har du lyst å skravle?

En Skravlekopp er en grønn kopp som står sammen med de andre koppene på utvalgte kafeer, kantiner og møteplasser. Vi er stolte over å ha Skravlekoppene hos oss. Om du velger drikken din i en Skravlekopp, viser du andre i lokalet at du gjerne snakker litt med noen mens du drikker den.

Om du trenger litt skravling – eller tilbyr litt skravling – er uvesentlig. Kanskje kan du prate med noen du aldri har pratet med før, kanskje kan du lære bort noe du kan, kanskje får du vite noe du ikke visste, kanskje dere møtes igjen, kanskje ikke?

Altfor mange i det lille landet vårt føler seg ensomme, eller ønsker mer kontakt med andre. Kanskje en prat og en kaffekopp er akkurat nok?

Ta en Skravlekopp – prat sammen!

HJEMLEVERING

Ønsker du hjemlevering har vi en avtale gjennom Foodora.

Vi har også Klikk og Hent. Bestill og betal din favorittrett i nettbutikken her, velg Jordbærpikene Sandens Senter og maten står klar når du kommer.

 • Hjemlevering
 • Klikk & hent
 • Sitteplasser
 • Takeaway

Beliggenhet

1. etasje

Våre tjenester

På nett

Aktuelle tilbud

 • Jordbærpikene logo

  Is på kjøpet!

  Jordbærpikene
  Gjelder 1. januar – 1. august

Bli inspirert

Aktuelle merkevarer