Sandens - En trygg og god møteplass!

Byliv
Byliv

Dersom du har vært innom Jordbærpikene de siste årene, er det ikke usannsynlig at du har sett denne gjengen.

Lillian og Tore Wannebo, og Karin og Bjørgulf Svenningsen er nemlig noen av stamkundene her på Sandens. De møtes gjerne to- tre ganger i uka på Jordbærpikene. De er alle pensjonister, og synes det er hyggelig å ha et sted hvor de kan møtes og være sosiale sammen med andre pensjonister.

-Vi må også få skryte litt av betjeningen her på Jordbærpikene, som alltid er smilende og gjør besøket ekstra hyggelig

-Vi velger Jordbærpikene på Sandens, fordi det oppleves som en trygg og god møteplass for oss. Spesielt gjennom pandemien har det føltes veldig trygt å komme hit, da det er god plass mellom bordene, og åpent og luftig i lokalet. I tillegg er det store gode vindu her, som gjør at man kan se alt livet rundt seg. Man får følelsen av at man puster litt, når man ser ut i gaten på alt som skjer.

Vi må også få skryte litt av betjeningen her på Jordbærpikene, som alltid er smilende og gjør besøket ekstra hyggelig”.

Siden det har blitt noen turer på Sandens opp gjennom årene, har de selvsagt rukket å gjøre seg opp en mening om hva som er favorittbutikkene her på senteret:

Karin og Lillian er samstemte om at Rituals og Kicks er butikker man “må” besøke når man er innom Sandens. Tore og Bjørgulf, på den andre siden, tar gjerne turen innom Clas Ohlson!

Aktuelle tilbud

  • Jordbærpikene logo

    Is på kjøpet!

    Jordbærpikene
    Gjelder 1. januar – 1. august

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00