Det perfekte sommerplagget

Image
Image
Image
Image
Volt
Volt

Våren har endelig meldt sin ankomst, og mange kjenner nok på at garderoben eller hjemmet kunne trengt et lite løft.

Hos jentene på Image bugner butikken av vårnyheter til både han og henne. Her finner du friske farger og duse pasteller om hverandre.

— Hvis jeg skal trekke frem et "must have" plagg til både dame og herre denne våren og sommeren, så er det lin, sier butikkleder Ine Gundersen.

Allerede nå har de flere linplagg i butikken, både i de tradisjonelle linfargene som hvit og natur, men også mer fargerike varianter.

— Lin var veldig populært i fjor også, men det blir ikke noe mindre lin i år. Ekstra kult er det om du kjører lin i både bukse og skjorte. Både til dame og herre, forteller hun.

Alt til gutta

Emilie Ellingsen hos Volt er enig i at lin er uunnværlig denne sesongen. Og for de mest vågale guttene anbefaler hun å gå for en lindress denne sesongen. Gjerne med et tøft tørkle i halsen.

— Hos Volt ser vi tydelig at lin er en favoritt blant våre kunder. Den luftige og behagelige følelsen av lin kombinert med det stilige og gjør det til det perfekt sommerplagg, sier butikkleder Emilie Ellingsen.

Mai måned er kanskje den største festmåneden gjennom året hvor vi pynter oss i finstasen både til 17. mai, konfirmasjoner og bryllup. Hos Volt finner du både dresser, skjorter, chinos og gensere i sommerens fargepalett.

— Vi har også masse fint tilbehør som bager, belter og andre assessorer, forteller Ellingsen.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00
Åpent i dag 09:00 - 20:00