Alt du trenger til uteplassen og en sporty vår!

Clas Ohlson
Simen Rødland ønsker velkommen til Clas Ohlson!
Clas Ohlson
Sport 1
- Enten du søker nye utemøbler, eller nytt turtøy, er Sandens stedet, sier Truls Moum, butikkleder hos Sport1 Kristiansand.

Utforsk de beste utemøbleringstipsene og sportstøyvalgene! Les videre for å oppdage hvordan du kan forvandle uteplassen din og din personlige stil denne våren.


Uteplassen

Uteplassen spiller en stor rolle i livene våre, og innredningen av uterommet er en viktig del av hjemmet. Det er store forventninger knyttet til sommerhalvåret. Muligheten til å bruke terrassen eller hagen er viktig.

— Trenger du oppgradering av uteplassen må du komme til oss. Vi har alt fra redskapene du trenger for å jobbe i hagen, til møbler, lyslykter og hageservise, forteller Simen Rødland hos Clas Ohlson.

Han tror fjorårets store hit med solcellebelysning vil bli minst like populære i år.

— Solcellelamper er enkle å bruke og krever ikke strøm. Lampene lades om dagen og lyser når mørket faller på. Lys opp de mørkere delene av uteplassen med ulike varianter.

En sporty vår

Er du av det sporty slaget bør du ta turen til Truls Moum hos Sport 1. Her finner du alt du trenger for en aktiv vår og sommer. Enten du skal på tur i fjellet, drive med løpetrening, eller bare vil se sporty ut.

— Vi har alle de kjente merkene som Hoka, Patagonia, Bergans og Douchebag for å nevne noen. Vi har et stort utvalg i løpesko, treningsklær og turutstyr. Så det skal mye til for å gå tomhendt ut herfra, ler Moum.

Sport 1
Gjør dere klar for hengekøyesesongen!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00
Åpent i dag 09:00 - 20:00