Vårens interiør- og dekorfavoritter

Utstilling fra Camillas blomsterdesign, Ting og Princess
Hildes favoritter er solcellelampe og stor deilig pyntepute
"Sissas" favoritter: Duftpelargonia og vattert bomullsteppe
Stemorsblomst og nydelig servise fra Rice
Produktene fra Rice er alt fra elegant, til fargerike og lekne

Det er ”Tid for trend” her på Sandens, hvor vi retter fokuset mot vårens nyheter og trender. Vi har snakket med butikkene om deres favoritter.

Tid for trend

13. – 19. April er det "Tid for trend" på Sandens. I denne perioden fokuseres det på vårens nyheter og trender, og vi vil trekke frem favoritter. Vi håper du lar deg inspirere.

Når det kommer til interiør og dekor har vi snakket med Hilde Tholin som er butikkleder hos Princess, Anne-Cecilie "Sissa" Drangsholt – butikkleder hos Camillas blomsterdesign og Pernille Nordlie som er butikkleder hos Ting. De er alle tre fremtredende her på senteret når det gjelder det å skape et hjem, og her finner man produkter til enhver smak og prisklasse.

Favoritter hos Princess

Hilde trekker frem solcellelykten som hennes favoritt hos Princess. Hun forteller det er en stilig lykt med en trendy tre-finish, og passer fint til mange av sommerens interiør-nyheter – både myke, harde og stripete detaljer.

”Solcellelykten gir et deilig lys på en sval sommerkveld og man kan enkelt ta med denne på terrassen, på en båt, piknikk eller hvor enn det ikke er strøm. Den er også fin å ha hengende i et tre for å skape en koselig atmosfære”.

Enda en favoritt hos Hilde er en stor og myk pyntepute til sofaen. Putetrekk har Princess også nå på -40% avslag i butikk.

Planter som dekor

Anne-Cecilie hos Camillas Blomsterdesign forteller at duftpelargonia er definitivt hennes favoritt. Hun drømmer seg bort i plantens sjarmerende uttrykk og den deilig duften planten avgir når du berører bladene. Denne planten kan brukes både som smakstilsetning i mat og som dekor på kjøkken, bad, stua eller terrassen.

”Denne planten er alltid trendy og passer overalt i hjemmet. Den gir "flashbacks" til mormor, og hvite sørlands-hus og idyll.”

Hun trekker også frem et vattert teppe de har i butikk, som er frisk i fargen og består av 100% bomull. Teppet er enkelt å ta med seg, enten du skal på stranda, terrassen, hytta eller i bilen, og ikke minst er den enkel å vaske.

Sist men ikke minst er stemorsplanten en stor favoritt hos Anne-Cecilie, da den kommer i mange farger og uttrykk:

”Stemorsplanten er blomsterrik og har hele tiden nye knopper, det setter jeg pris på”.

Hun sier den står fra frost-sesong til neste frost, og hvis den blir for høy og stor, så kan den klippes ned for at den skal blomstre tilbake. Dette er en anvendelig, fin og økonomisk plante med andre ord.

Pernilles favoritter hos Ting

Pernille synes det er vanskelig å velge bare èn favoritt, men hun har pyntet et bord med hennes favoritter fra det danske interiørmerket Rice.

”Jeg elsker Rice. Fargene gjør meg glad og jeg får en nostalgisk følelse fra barndommen”.

Hun forteller at produktene fra Rice gir en følelse av sørlandssommer da de er så fargerike, og er produkter hun ville brukt ute i hagen med hagemøblene.