Ting har åpnet på Sandens

Hay Stearinlys i sommerens fresheste farger.
Butikksjef Pernille med Liewood bloom basket.
Teppe designet av Maite García.

Ting er en norsk gave-og interiørkjede med røtter tilbake til 1999. Butikken i Kristiansand åpnet for første gang dørene i Kristiansand i november 2017.

Siden den gangen har de levert et bredt spekter av fine og fargerike ting til alle anledninger. I 2021 tok Pernille over som butikksjef i Ting Kristiansand. Hun har jobbet i butikk i mange år, og har et brennende engasjement for interiør og design. Med sin bakgrunn som interiørkonsulent er Pernille alltid klar for å hjelpe kunden til å finne interiør og gaver.

-Jeg er utrolig heldig som har en jobb hvor jeg kan kombinere min interesse og kunnskap innen interiør, med et serviceyrke hvor jeg får møte og hjelpe kunder.

I mars 2022 åpnet Ting sin nye butikk i underetasjen på Sandens. Selv om lokalene er mindre enn de hadde før, har de ikke gått ned på sortimentet, og du kan fortsatt finne alle de samme varene og merkene som tidligere.

Pernille´s sommerfavoritter:

  • Teppe designet av Maite García
  • Liewood bloom basket
  • Hay Stearinlys i sommerens fresheste farger

-Det er utrolig deilig å ha flyttet til Sandens, som er et levende senter. Vi har opplevd en stor økning i antall kunder etter at vi flyttet til Sandens, og det er ekstra hyggelig å oppleve at nye kunder finner veien til butikken vår.


Aktuelle tilbud

Ting

- 10% på alle fullprisvarer

*Studentrabatt. Gjelder ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Gjelder 31. august til 31. august

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo