Hjertedager! Tips til valentine- og morsdagsgave

Camillas blomsterdesign har flotte buketter både til morsdagen og valentinsdagen
"Familiesmykke" og "verdens beste mamma"-smykke hos Gullfunn
Nydelig vase med matchende lysestake fra Princess (t.v.) og blomster fra Camillas blomsterdesign
Babor spasett fra Renates Hud & Make-up
Gorine fra Image anbefaler gullklokke fra Mockberg og strikkegenser fra MINIMUM som morsdagsgave
"Love"-nattkjole og pysj-sett fra Cubus er perfekt morsdagsgave
Deilige produkter fra Rituals fungerer godt som både gave til morsdag og valentinesdag
Kicks' nyeste parfyme fra Givenchy (t.v.) og gullhjerte-smykke fra Gullfunn

På Sandens er det Hjertedager 7. - 15. Februar. Kjærlighet og glede er stikkord under disse dagene. Vi deler noen gavetips for morsdag og valentinsdag.

Hjertedager på senteret

Valentinsdag og morsdag er rett rundt hjørnet. I den forbindelse tok vi en runde rundt i butikkene og stilte de ansatte noen spørsmål rundt mordagsgavetips, videre hva de synes er det beste med deres egen mor og hvordan de feirer valentinsdagen. Bli med på Hjertedager og gi litt oppmerksomhet til en du er glad i.

Morsdag

Dette er en hedersdag for mødre og ikke minst en ypperlig anledning til å gi din mor, bonusmamma, bestemor eller en mor du kjenner – en liten oppmerksomhet for den gode jobben hun gjør. De ansatte på senteret forteller mye fint om sine mødre. Gorine, butikkleder på Image, sier følgende:

"Hun er alltid så omsorgsfull, forståelsesfull og stiller alltid opp. Blir jeg halvparten av det mamma er – så er jeg fornøyd."

Gavetips

Trenger du gavetips til morsdagen? Hva med et lekkert og personlig smykke fra Gullfunn. Perfekte smykker for anledningen er det såkalte "familiesmykke" eller "verdens beste mamma"-smykke fra Pan Jewelry. Smykkene har et enkelt og moderne design i forgylt sølv.

Princess har deilige håndkle i moderne design, samt nydelige vaser og lysestaker som kan glede ethvert mamma-hjerte. Butikken har fått inn mye interiør-nyheter som kan friske opp hjemmet nå mot våren.

Enda et tips til morsdagen er et deilig spa-sett fra Renates Hud & Make-up. Gi din mor en deilig spa-kveld med produkter fra merket Babor som består av en kollagen booster-krem, ampuller og håndkrem.

Hos Image finner man nydelige plagg og accessories av kvalitet. Gorine anbefaler "timeless gold"-klokken fra Mockberg. Dette er en bestselger! Gullklokken er laget av rustfritt stål og utstyrt med japansk urverk. Hun anbefaler også "Sicca Knit Cream/Navy"-genseren, som er en fin strikkegenser fra MINIMUM, i 70 % bomull.

Eller hva med en søt og komfortabel nattkjole eller pysj-sett til di mor? Det finner du hos Cubus.

Valentinsdagen

"Alle hjertes dag" er en feiring av kjærlighet og romantikk som oppsto på 1500-tallet. Det kan være hyggelig å gi noen du er glad i en ekstra liten oppmerksomhet – enten det er i form av en gave, middag, et kort, blomst, klem eller bare noen fine ord.

Det behøver ikke være en kjæreste, men å gjøre noe ekstra hyggelig med ei venninne denne dagen – er også en fin anledning til å feire vennskapet. Hilde, butikkleder hos Princess – forteller at hun feirer valentinsdagen med sin venninne fjerde året på rad:

"Vi har med blomster og hjertesjokolade til hverandre, bestiller god mat og så spiser vi og koser oss..."

Gavetips til henne

Butikkene bugner over av flotte gavetips i forbindelse med valentinsdagen. Skjem bort noen du er glad i med alt fra en nydelig blomsterbukett hos Camillas blomsterdesign, til velvære-produkter fra topp til tå fra Rituals. En deilig dusj-krem eller bodylotion er en sikker vinner. Rituals bruker kun naturlige, bærekraftige og økologiske ingredienser, og har de mest fantastiske dufter, ikke minst eksklusivt design.

Kicks har fått inn den nyeste parfymen fra Givenchy. "Irresistible" er virkelig uimotståelig og dufter av blomster. Denne parfymen selges det mye av og fungerer like bra som en gave til valentinsdag som til morsdag.

Er du ute etter en enda mer romantisk gave? Et klassisk hjerte-smykke i gull slår aldri feil. Dette vil glede din kjære og du finner det hos Gullfunn til varierende priser og design.