Glød og glitter til festivalsommeren

Vi har fått de beste stylingtipsene fra Natalie og Lisbeth, for den fresheste festival-looken!

Dyktige Natalie fra A-salong mener at en festival-look skal være leken, og litt utenom det vanlige. Her har hun gått for en look som er sammensatt av to fletter som avsluttes i to rufsete dulter på toppen av hodet. Dette er en trend som har gått igjen de siste årene, og som vil være en av de fineste festival- lookene, også i år. Resten av håret er krøllet lett med krølltang. Ikke vær redd for å være litt crazy. Man kan godt også avslutte frisyren med en glitterspray dersom man ønsker det!

En av årets største trender er glitter!

Lisbeth fra Renates, er også enig i at en av årets største trender er glitter. Man kan aldri få for masse glød og glitter, og spesielt ikke når man skal på festival. Her har hun valgt å gå for en enkel hud make-up med fokus på glød og rosa farge i kinnene. Ved å bruke kremete produkter, som for eksempel creme blush fra Jane Iredale, vil man automatisk få en soft make-up med masse glød. Denne creme blushen kan faktisk også brukes som øyenskygge! For å gjøre looken enda mer festivalklar, har hun valgt å gå for en gull-farget øyenskygge, og eyeliner for ekstra festpreg på sminken.

For å toppe det hele, anbefaler Lisbeth å avslutte looken med en setting-spray med glitter. Her har hun brukt en fra VANI-T

Lisbeths festival-anbefaling:

Glem for all del ikke solfaktor! Jane Iredale Powder-Me er en solkrem i pudderform med integrert kost. Den har solfaktor 30, og du er superenkel å ha med i veska. Og bonus: du kan påføre den uten å være redd for å ødelegge sminken!