En vakrere hverdag med fine blomster

Hyller med blomsterpotter med ulike planter

Dersom du har vært på Sandens, er det nesten garantert at du har gått innom Camillas Blomsterdesign.

Her møter du blant annet Sissa (Anne-Cecilie), som virkelig brenner for kvalitets-håndtverk. Noe av det som gjør at Camillas Blomsterdesign skiller seg ut fra andre blomsterbutikker, er nettopp det. Her står håndtverket i fokus. Om det er binding av buketter, dekorasjoner eller kranser, så står Sissa klar for å hjelpe deg.

“Den følelsen kunden får når de kommer inn i butikken er utrolig viktig, enten de kommer som kunde eller bare passerer gjennom butikken”.

Det har vært noen tunge år, og med mye som skjer i verden, er det viktig at man klarer å glede seg over de små tingene i hverdagen. Nå kommer våren og sommeren, med blomster i fine, spreke farger. Jeg tror at fine blomster kan være med å gjøre hverdagen litt vakrere.

Når kunden kommer til butikken skal de være trygge på at de får hjelp til å finne riktig plante til riktig formål, og at de får den veiledningen som trengs for at plantene skal holde best mulig. Det er veldig viktig for oss at kunden kjenner på den tryggheten.

«Jeg synes det er utrolig gøy å kunne bruke min kunnskap til å hjelpe andre, men samtidig synes jeg det er fantastisk de gangene kunder kommer innom og kan gi meg ny kunnskap om en blomst eller plante. Det kan for eksempel være mennesker fra andre kulturer, som forteller om hvordan en plante kan bli brukt i mat, eller til andre formål. På denne måten får vi hele tiden ny kunnskap, og kan videreutvikle oss, og dele kunnskapen videre til våre kunder.»

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00