Butikkenes festfavoritter

1. Lakrids by Bülow er en stor favoritt.
2. Pynt mai-bordet med vakre snittblomster
3. Blomstergrupper kan formes lett etter sesong og anledning, og varer ofte lenge etter festen.
Astrid Sierra, Kicks
4. Herreduften Y eau de toilette fra YSL
5. Leppestiften Rouge Dior fra Dior i fargen «Nude look» gir en nydelig dus farge.
7. Et silketørkle i halsen en kjempefin vri
8. Sommerlig lin
9. Bytt ut dresskoene til loafers i beige eller brun
10. Gridelli til festmaten
13. Fargerik lin

På Sandens finner du alt du trenger til festmåneden mai. Her er butikkenes favoritter.

Anne Cecilie Drangsholt Berntsen, Camillas Blomsterdesign

1. Lakris i særklasse

Til vårens mange fester er det veldig hyggelig å ta med seg en vertinnegave. Vi har mye å velge mellom, og Lakrids by Bülow er en stor favoritt. Denne kvalitetslakrisen kommer med mange ulike smaker, og det er en gave veldig mange setter stor pris på.

2. Vakre snittblomster

Mai er en stor festmåned, mange skal pynte bordet med blomster. Vi har et stort utvalg av snittblomster, og Butterfly Ranukel er en stor favoritt. Den skaper mye liv med sine høydeforskjeller og mange knopper, og har lang holdbarhet.

3. Blomstergrupper

Det er flott å dekke festbordet med ulike blomstergrupper i stedet for å låse seg til en stor dekorasjon. Blomstergrupper kan formes lett etter sesong og anledning, og varer ofte lenge etter festen. Det kan også være veldig fint å kombinere ulike blomster i forskjellige vaser på bordet.

Astrid Sierra, Kicks

4. Frisk duft

Nå på våren er det tid for friskere dufter. Herreduften Y eau de toilette fra YSL er frisk og ren, samtidig som den har litt tyngde. Det er en mineralsk, trepreget duft som har noter av lavendel, salvie og geranium. Den lukter veldig godt og passer til menn i alle aldre.

5. Nøytrale lepper

Skal du gå i bunad eller være bryllupsgjest kan det være fint med en leppestift som ikke blir for dominerende. Leppestiften Rouge Dior fra Dior i fargen «Nude look» gir en nydelig dus farge. Produktet sitter godt på leppene og er fin og lett i konsistensen. Den er perfekt å kombinere med liplineren i samme serie, som gir leppene kontur.

6. Fuktbombe

Selv om vinteren er over, er det fortsatt viktig med fukt til huden. Denne nye ansiktskremen fra Clarins passer til alle hudtyper, og ekstra godt til tørr hud. Kremen har masse hylauronsyre, som booster huden med fukt. Den er også fin som underlag til makeup.

Emilie We Ellingsen, Volt

7. Lekent tilbehør

Prøv å utfordre deg litt på tilbehørsfronten. I stedet for sløyfe eller slips til dressen er et silketørkle i halsen en kjempefin vri. Du kan enten gå for en vanlig knute, eller legge skjerfet inni jakkeslaget for en mer laidback stil. Legg gjerne til et par kule solbriller i brystlommen.

8. Sommerlig lin

Lin er veldig populært, og vi har et stort utvalg lindresser som er perfekte til bryllup, sommerfest og konfirmasjon. Dressene kommer i ulike farger, både i dobbeltspent og enkeltspent versjon. Vi har et godt samarbeid med skredder for de som ønsker et skreddersydd preg.

9. Bytt ut dresskoene

I stedet for dresssko kan du velge loafers i beige eller brun, det gir et mer hverdagslig uttrykk. Noen ønsker en enda mer avslappet vri, og da er hvite sneakers til dressen en sikker vinner.

Pernille Nordlie, Ting

10. Italienske smaker

Til festmaten i mai vil jeg anbefale deilige italienske produkter fra Gridelli. Vi har balsamicoeddik, sitronolje, granateplevinaigrette og sauser som løfter smaken. Produktene smaker fantastisk, og passer også fint som gaver til vertinne eller vert.

11. Ekstra piff

Disse lekre krydderkvernene fra CrushGrind er supre på bordet. Kvernene kommer i mange friske farger, og designet som er inspirert av legoklosser gir bordet et lekent uttrykk. Det er enkelt å fylle opp-ned-kvernen med krydder. Det blir ingen rester på bordet og maten får en ekstra piff.

12. Bestselgende design

Rippleserien fra Ferm Living er en bestselger hos oss. Produktene er perfekte til fest men også fine til hverdags. Mange har lagt sin elsk på det lekre og enkle designet, og produktene er en stor hit på sosiale medier. Vi har ulike glass, karafler og skåler fra serien, både i røkt og klar variant.

Synnøve Kristoffersen, Freequent

13. Fargerik lin

Freequent er gode på linkvalitet, og kommer med lindresser i sterke og friske farger. Det er en morsom vri på lin, som ikke bare trenge å komme i hvitt eller beige.

14. Kjolefin

Mai er en stor kjolemåned hos oss, og butikken bugner av ulike kjoler. Det er mye blonder i år, og blondekjolene i bomull fra Frequent er veldig flotte. De kommer i lyseblått, hvitt og rosa.

15. Gulldetaljer

Tilbehør i gull løfter ethvert antrekk og gir det lille ekstra. Denne gullvesken fra Depeche er en kjempefin detalj som passer til alt.