Årets festivalfavoritter

Sommer på Sandens
Butikksjef på Image, Gorine
Butikksjef på FreeQuent, Synnøve
Butikksjef på Carlings, Sidney

Tre av våre dyktige butikksjefer viser deg sine favoritter.

IMAGE

Når man driver klesbutikk oppleves hver sesong som en ny start. Nye trender, nye farger, nye kunder og nye utfordringer. Gorine er butikksjef for Image, og brenner for mennesker, mote og salg. Med andre ord: hun er på riktig plass!

Det gir utrolig mye glede å få være med å hjelpe kundene med å finne klær som passer til deres uttrykk.

-Selv etter å ha jobbet i klesbutikk i mange år, blir jeg aldri lei. Jeg er utrolig heldig som hver dag kan våkne opp og glede meg til å gå på jobb! Det gir utrolig mye glede å få være med å hjelpe kundene med å finne klær som passer til deres uttrykk. Kundene som kommer inn i butikken vil få all den veiledningen de ønsker og trenger, enten det gjelder å finne en ny jeans, eller et helt nytt festantrekk fra topp til tå. Jeg møter så mange forskjellige mennesker hver dag, og elsker utfordringene det gir. Dette er virkelig en drømmejobb.

Gorines trend-tips til sommerens festival:

Farger, farger, farger. Ikke vær redd for å kombinere flere forskjellige farger denne våren og sommeren! Man trenger ikke lenger være redd for miss match av farger, for nå er alt lov!

FREEQUENT

Selv om FreeQuent bare har eksistert i 3,5 år, har Synnøve jobbet i butikk hele livet. For henne er det viktig å få være med på hele reisen, fra å bestille inn klærne til butikken, til klærne sitter på kunden! FreeQuent er en “voksen” butikk, men har noe for alle og enhver! Nå begynner butikken å fylles opp av lettere klær som passer perfekt til festivalsommeren som ligger foran oss.

-Det er viktig å poengtere at festival er for alle, fra unge til voksne! Det er ingen øvre aldersgrense, og det er mulig å finne stilige festivalantrekk for alle!

Synnøves must-haves til festival:

En stor og god bag, med plass til en tykkere genser, solbriller og solhatt, er virkelig et must! Og glem for all del ikke solkrem!

CARLINGS

Sidney startet i Carlings som ekstrahjelp, og jobbet også litt som regionssjef før han tok over som butikksjef i Carlings-butikken på Sandens. For han er miljøet i teamet og kundekontakten han får hver dag, noe som gjør at han trives så godt!

Carlings har et stort fokus på jeans, og her kan man finne jeans for alle og enhver!

-Jeans som passer perfekt er nok det klesplagget som kan være aller mest utfordrende å finne. Derfor er det utrolig viktig for oss å være til stede for kunden, og veilede slik at de finner den jeansen som passer aller best til akkurat de. Vi har alt i fra tidløse, basic jeans, til de nyeste trendene fra sesong til sesong.

Sidneys beste festivaltips:

Løse, luftige klær er min favoritt til sommerens festivaler. Og husk å ta med en kul jakke som du kan slenge utenpå når det blir kjøligere til kvelden.