Pepperkakehus-utstilling

Visning av pepperkakehus, med auksjon 15. desember.
Kom på "visning" og se de kreative pepperkakehusene!
Pepperkakehus-utstillingen finner sted i 1. etg.

Utstilling av pepperkakehus finner sted i 1. etg. og auksjon holdes den 15. desember. Inntektene går uavkortet til Barne- og ungdomsavdelingen på sykehuset.

Pepperkakelandsby

Ingenting gir vel mer julestemning enn hjemmelagde pepperkakehus bakt og pyntet med kjærlighet – samlet til en koselig jule-landsby?

Krogsveen Sørlandet ønsker ta del i den langvarige tradisjonen som Krogsveen har hatt i flere år. De har dermed oppfordret alle i byen vår til å bake pepperkakehus og vi har fått inn mange fine bidrag.

Ulike kreative pepperkakehus

På senteret i første etasje finner du pepperkakehus i alle slags kreative varianter, som både gleder øyet og dufter nydelig. Pepperkakebyen vil stå utstilt frem til og med den 15. desember og bidrar til en hyggelig julestemning her på senteret.

Her finner du alt fra "det magiske hus", til "marshmallow-hus" – et koselig hus med myke og gode marshmallow-puter og dyner i alle sengene, samt et fluffy tak som tar i mot store snøfall.

Videre har vi også blant annet utstilt huset "Bukkene bruse" – inspirert fra eventyret. Huset har flott detaljert tak laget av melis, og peis som varmer godt på kalde dager. Eller kanskje du vil eie "Tornerose", det majestetiske slottet, bare for å nevne noen av de flotte dekorasjonene.

Bidrag

Pepperkakeauksjonen er en hyggelig førjuls-aktivitet for store og små barnehager, SFO, skoler, forening og lignende. Vi takker så mye for å ha fått inn bidrag fra følgende:

  • Havåsen barnehage
  • Bjørndalen bhg
  • Ve skole 8a og b
  • Kløvergården barnehage
  • Kongsgård barnehagesenter, avdeling lilla
  • Ve skole 2. klasse
  • Miriam
  • Werner

Auksjon – ønsker du å bidra?

Vi holder en auksjon av pepperkakehusene den 15. desember kl. 16:30 på senteret og vi håper du vil bidra!

Inntekt til et godt formål

Inntektene fra auksjonen går uavkortet til Barne- og ungdomsavdelingen på Sørlandet sykehus (BUA), som legger stor vekt på et godt samarbeid med barn og unge, og gir behandling av høy kvalitet. Dersom du ønsker bidra og støtte den gode jobben de gjør – kan du vippse en valgfri sum til nummer: 781057

Vi håper vi ser deg på auksjonen den 15. desember. Hjertelig velkommen!