Pepperkakehus-utstilling 2023

Pepperkakehus-utstilling i samarbeid med Krogsveen og eiendomsmegler Azra Hadzic.
Kjærlighetens hus

Utstilling av pepperkakehus finner sted i 1. etg. Inntektene går uavkortet til Gatemagasinet MOT v/Kirkens Bymisjon.

Pepperkakelandsby

Ingenting gir vel mer julestemning enn hjemmelagde pepperkakehus bakt og pyntet med kjærlighet – samlet til en koselig jule-landsby?

Krogsveen Sørlandet ønsker ta del i den langvarige tradisjonen som Krogsveen har hatt i flere år. De har dermed oppfordret alle i byen vår til å bake pepperkakehus og vi har fått inn mange fine bidrag.

Ulike kreative pepperkakehus

På senteret i første etasje finner du pepperkakehus i alle slags kreative varianter, som både gleder øyet og dufter nydelig. Pepperkakebyen vil stå utstilt på Sandens i hele desember og bidrar til en hyggelig julestemning her på senteret.

Her finner du alt fra "Kjærlighetens hus", til "Bankens Landsby" . Vi siterer fra prospekt:

Kjærlighetens hus

Sjarmerende enebolig på ett plan med beliggenhet i et hyggelig nabolag. Boligen har flotte materialvalg og er gjennomført. Eneboligen passer ypperlig for førstegangskjøpere, par eller for deg som trenger litt ekstra plass.

Murerens hus

Meget velholdt og pen enebolig med flotte material- og fargevalg. Eneboligen har flotte detaljer og holder en høy standard. Boligen er oppusset i nyere tid og arbeidet er gjort av håndtverkere.

Tower by Werner

Delikat og meget spennende hjem over flere etasjer! Boligen har flere utkikkspunkter og kopien kan sees i Paris. Nå har du muligheten til å sikre deg originalen av en meget kjent arkitekt. Denne må oppleves!

Det søte hus

Smakfull og innholdsrik bolig med flotte detaljer. Eneboligen byr på en lun og varm atmosfære, og har pels som gir godt med varme på kaldere dager. Her kan du nyte en større tomt og godt med uteareal!

Bankens landsby

Nå har du muligheten til å sikre deg en hel landsby til både deg, familie og venner. Landsbyen fordeler seg på tre lekre hus med flere mindre anneks. Her får du muligheten til å invitere nære og kjære, til hyggelige samlinger. Dette er for deg som ønsker rom for alle!

Inntekt til et godt formål

Alle inntekt fra årets pepperkakeauksjon vil uavkortet gå til Gatemagasinet MOT v/Kirkens Bymisjon.

Selgerne av Gatemagasinet MOT er i en vanskelig livssituasjon som medfører at de står langt fra det ordinære arbeidslivet. Gatemagasinet utgis av Kirkens Bymisjon Kristiansand og distribueres i nært samarbeid med sammensenteret i Kristiansand og Kirkens Bymisjon i Arendal.

Gatemagasinet MOT er et lokalt magasin som er avhengig av lokal støtte. Vi i Krogsveen ønsker å bidra til å utligne forskjellene i samfunnet, støtte den gode jobben selgerne Gatemagasinet gjør og hjelpe på veien. Alle bidrag er viktig, både store og små!

Dersom du ønsker bidra og støtte den gode jobben de gjør – kan du vippse en valgfri sum til nummer: 781057

Hjertelig velkommen til visning her på Sandens! ❤