Juletreutstilling

Juletrær pyntet i fire ulike stiler. Vinn ditt favoritt-juletre via Vipps og støtt en god sak!
Amerikansk (t.v.) og klassisk juletre
Lekent (t.v.) og skandinavisk juletre

Juletrærne ved hovedinngangen er dekorert i fire ulike og spennende stiler, hvor du kan vinne din favoritt. Inntektene går uavkortet til Blå Kors.

Juletrær pyntet i fire ulike stiler

Ved hovedinngangen til Sandens finner du juletre-utstillingen. Her har vi dekorert juletrærne i fire ulike stiler – nemlig amerikansk, klassisk, lekent og skandinavisk. Ved å kjøpe lodd kan du vinne ditt favoritt-juletre, hvor beløpet går uavkortet til Blå Kors.

Fire ulike pynte-stiler

Ved å pynte trærne i fire ulike stiler, håper vi du finner deg en favoritt som du ønsker vinne, enten du liker et mer lekent juletre eller faller for den litt mer klassiske varianten. Her finner man noe for enhver "jule-smak".

  • Amerikansk juletre

Den amerikanske stilen er gjerne preget av et overdådig og herskapelig juletre, hvor man ikke holder igjen på pynten. Her snakker vi store jule-kuler og sløyfer i mye rødt og gull. Pynten henger tett sammen på et stort juletre. Dette treet er både koselig og grandiost.

  • Klassisk juletre

Den klassiske stilen på juletreet har vi pyntet med klassiske kuler i hvitt, gull og rene farger. Treet fremstår mer "eksklusivt" og pynten overskygger ikke det vakre grønne treet, som også skal få skinne til jul. Dette er et tre som passer inn i de fleste hjem.

  • Lekent juletre

Fargesprakende og gøyalt er stikkordene i den lekne juletre-stilen. Morsomme jule-kuler i alle farger og former, gjerne formet som muffins, smultring eller dyr. Barnas egenproduserte julepynt, paljetter og figurer bidrar til et lekent tre. Her er det lov å pynte med alt!

  • Skandinavisk juletre

Det skandinaviske treet er inspirert av en trendy og minimalistisk stil, hvor det gjerne er naturmaterialer, hvitt, grått, beige og metall som er fremtredende. Dette treet skal være naturlig og stilrent, uten for mye pynt. Keramikk, fjær og trær er også treffende innenfor denne stilarten. For å oppnå et organisk uttrykk – er det vakkert å bruke ulike teksturer på treet.

Samarbeid med Blå Kors

Blå Kors Kristiansand gir julegaver til familier som strever med rus, psykisk helse, lav inntekt eller andre former for utenforskap.

Dessverre er det mange som ikke gleder seg til jul. Ditt bidrag kan gjøre stor forskjell og bidrar med håp og glede til noen i en vanskelig tid.

Hvordan vinne ditt favoritt-juletre?

Gjennom å kjøpe et eller flere lodd, støtter du Blå Kors, samt får du muligheten til å vinne ditt favoritt-juletre. Lodd kjøpes på Vipps-nummer: 780856 (10,- per lodd gjennom Vipps).

Alle inntekter går uavkortet til Blå Kors!

Les mer om fremgangsmåte og vinnersjanser her: Vinn ditt favoritt-juletre