Grønn interiør

collage som viser diverse miljøvennlige produkter til hus og hjem
1.
collage som viser brunt sengesett, beige håndklær og tretallerkener
1. Nedbrytbare engangstallerkener fra Nille 39,90 // 2. Miljøvennlige håndklær fra Princess 129,- // 3. Miljøvennlig sengesett fra Princess 799,-

Hva med å velge et grønt alternativ neste gang du skal handle noe til hjemmet? Vi gir deg tipsene som gjør det enklere å velge miljøvennlig.

Selv små endringer kan gjøre en forskjell – enten det er å velge snittblomster fra gartnerier med en bærekraftig profil, kjøpe engangsbestikk laget av palmeblader istedenfor plast eller gå for miljøvennlige tekstiler fra Princess.

Vi på Sandens ønsker å gjøre det enklere å velge grønt og har derfor samlet en rekke butikker på vårt senter som tilbyr bærekraftige og miljøvennlige produkter innenfor blant annet hus og hjem.

Princess

Princess er dedikerte til bærekraft, det vil si produkter som er produsert med metoder som gir redusert negativ miljøpåvirkning – eller til og med kompenserer for den. Hos Princess er blant annet 50% av alle kroppsnære tekstiler bærekraftig. Du finner også andre miljøvennlige produkter som lys, vaser og andre interiørartikler.

Nille

Nille har gjort flere grep for å være miljøvennlig og har blant annet laget en egen "Tenk grønt"-serie som inneholder miljøvennlige engangsprodukter uten plast. Du kan velge mellom produkter produsert av ubleket papir, sukkerrør eller PLA, et materiale laget av fornybare ressurser som er 100% nedbrytbart.

Kjell & Company

Visste du at det finnes miljøvennlige høyttalere? Hos Kjell & Company selger de den nye JBL Flip 5 Eco høyttaleren som er laget av 90% gjenvunnet plast. Du kan med andre høre på musikk med god samvittighet.

Visste du at... du kan levere inn ditt el-avfall (småelektronikk) hos Kjell & Company, Clas Ohlson og Teknikmagasinet?

Camillas Blomsterdesign

Camillas Blomsterdesign er opptatt av å skape grønn glede til sine kunder. Det gjør de blant annet ved å sørge for at plantene og snittblomstene deres kommer fra gartnerier med bærekraft profil og rettferdig handel. Butikken selger også frø som kan dyrkes selv, økologisk gjødsel og bio-potter som brytes ned etter fem år.

Clas Ohlson

Hos Clas Ohlson finner du flere produkter som kan bidra til en mer miljøvennlig hverdag, som for eksempel smarte oppbevaringsbokser som gjør det enkelt å holde oversikt over mat i kjøleskapet, samt at maten holder seg bedre. Dette fører igjen til mindre matsvinn. Clas Ohlson tilbyr også LED lyspærer som er med på å redusere strømforbruket.

Jordbærpikene

Visste du at Jordbærpikene samarbeider med leverandøren "Grønne folk"? "Grønne folk" lager ulike produkter av grønnsaker som er såkalt ukurante –grønnsaker som normalt sett ville blitt kastet fordi de ikke er "pene" nok. Produktene deres finner du blant annet i Jordbærpikene sin chili sin carne, selleriburger og rødbeteburger. I perioden 27. mai til 5. juni har Jordbærpikene tilbud på nettopp disse rettene:

  • Selleriburger med fries 150,-
  • Rødbeteburger med fries: 150,-
  • Chili sin carne med avokado, revet cheddar og nachochips: 150,-
collage som viser brunt sengesett, beige håndklær og tretallerkener
1. Nedbrytbare engangstallerkener fra Nille 39,90 // 2. Miljøvennlige håndklær fra Princess 129,- // 3. Miljøvennlig sengesett fra Princess 799,-