Grønn interiør

collage som viser diverse miljøvennlige produkter til hus og hjem
collage som viser brunt sengesett, beige håndklær og tretallerkener

Hva med å velge et grønt alternativ neste gang du skal handle noe til hjemmet? Vi gir deg tipsene som gjør det enklere å velge miljøvennlig.

Selv små endringer kan gjøre en forskjell – enten det er å velge snittblomster fra gartnerier med en bærekraftig profil, kjøpe engangsbestikk laget av palmeblader istedenfor plast eller gå for miljøvennlige tekstiler fra Princess.

Vi på Sandens ønsker å gjøre det enklere å velge grønt og har derfor samlet en rekke butikker på vårt senter som tilbyr bærekraftige og miljøvennlige produkter innenfor blant annet hus og hjem.

Princess

Princess er dedikerte til bærekraft, det vil si produkter som er produsert med metoder som gir redusert negativ miljøpåvirkning – eller til og med kompenserer for den. Visste du at hos Princess er alle kroppsnære produkter Oeko-Tex 100 merket? Du kan derfor være helt trygg på at produktene ikke inneholder helse- og miljøskadelige kjemikalier. Bra for oss og bra for naturen! Du finner også andre miljøvennlige produkter som lys, vaser og andre interiørartikler.

Kjell & Company

Visste du at det finnes miljøvennlige høyttalere? Hos Kjell & Company selger de den nye JBL Flip 5 Eco høyttaleren som er laget av 90% gjenvunnet plast. Du kan med andre høre på musikk med god samvittighet.

Visste du at... du kan levere inn ditt el-avfall (småelektronikk) hos Kjell & Company, Clas Ohlson, Elkjøp Phonehouse og Teknikkmagasinet?

Camillas Blomsterdesign

Camillas Blomsterdesign er opptatt av å skape grønn glede til sine kunder. Det gjør de blant annet ved å sørge for at plantene og snittblomstene deres kommer fra gartnerier med bærekraft profil og rettferdig handel. Butikken selger også frø som kan dyrkes selv, økologisk gjødsel og bio-potter som brytes ned etter fem år.

Clas Ohlson

Hos Clas Ohlson finner du flere produkter som kan bidra til en mer miljøvennlig hverdag, som for eksempel smarte oppbevaringsbokser som gjør det enkelt å holde oversikt over mat i kjøleskapet, samt at maten holder seg bedre. Dette fører igjen til mindre matsvinn. Clas Ohlson tilbyr også LED lyspærer som er med på å redusere strømforbruket.

Jordbærpikene

Visste du at Jordbærpikene samarbeider med leverandøren "Grønne folk"? "Grønne folk" lager ulike produkter av grønnsaker som er såkalt ukurante –grønnsaker som normalt sett ville blitt kastet fordi de ikke er "pene" nok.

Ting

Ting har flere produkter som er bærekraftige. Blant annet Maze, Und og Skandinavisk.