Fot-analyse og tilpassede støpte såler

Nina Maurstad, butikkleder for Intersport
FootBalance-maskinen henter informasjon for å støpe såle
Hos Intersport er de flinke til å hjelpe deg med å finne riktig sko

Intersport har gratis fot-analyse for scanning av føttene dine, samt muligheten til å kjøpe støpte tilpassede fotsåler for best mulig komfort.

Velvære starter med føttene

Har du tenkt over hvor viktig det er å ha riktige sko og skosåler tilpasset dine føtter? Alle føtter er forskjellige, og ofte avviker også høyrefoten fra venstrefoten. Men hvis føttene er feiljustert, vil heller ikke resten av kroppen være i balanse.

Dette kan resultere i smerter og ubehag, ikke bare i føttene, men i hele kroppen, inkludert knær, hofter og rygg. Velvære starter med føttene!

Fot-scanning hos Intersport

FootBalance-maskinen scanner føttene dine og innhenter detaljert informasjon om hva slags type sko og såle du har behov for.

Hos Intersport kan du komme innom butikken og få gratis fot-scanning, og muligheten til å få støpt 100% tilpassede innleggssåler til kr. 699,-.

Når man anvender maskinen, fyller man ut diverse informasjon. Dette er blant annet dersom man har enkelte problemområder, som for eksempel vonde knær eller ankler – og maskinen vil dermed tilpasse sålen deretter. Scanningen vil også blant annet gi informasjon om du har feil fotstilling, som er nyttig for å kartlegge den riktige sålen.

Innleggssålene er utviklet av helsepersonell i samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere. Det er også en 30 dagers fornøyd-garanti.

4 ulike såler

Fot-scanningen vil gi informasjon om hvilke av de fire ulike innleggssålene som passer deg og din bruk best. Under presenteres sålenes ulike bruksområder.

100% Balance

Denne sålen anbefales særlig til treningssko. Dette er en flott allround-modell som er perfekt til ulike idretter samt hverdagsbruk. Denne gir svært god støt-demping, moderat støtte og høy grad av fleksibilitet. Med denne sålen returneres energien til føttene, særlig når du løper.

100% Balance Narrow

Dette er en populær allround-modell for smale føtter og sko. Denne sålen anbefales også til treningssko, men er like egnet for løpesko som hverdagssko. Sålene gir svært god støt-demping og moderat støtte.

100% Control

Denne sålen er et perfekt valg for de som ønsker dynamisk støtte med en minimalistisk følelse. Dette er en slank og avsmalnende innleggssåle designet for tettsittende sportssko, fotballsko og skøyter.

100% Impact

Dette er en såle som anbefales til bane- og innendørssko. Disse er det ideelle valget for enhver idrett som krever spesielt fotarbeid eller brå, eksplosive fotbevegelser som gir belastning til føtter og ankler. Disse sålene er utviklet med materialer som gir økt støt-demping og passer godt for baneutøvere.

Kilde: https://www.footbalance.com/