4 sikre gaveideer til kjæresten

Syv skjønnhetsprodukter ligger på grå bakgrunn

Valentinsdag er rett rundt hjørnet og hvis du virkelig vil imponere har vi noen sikre gaveideer til kjæresten som får hjertet til å banke litt fortere.

Valentinsdagen er en fin mulighet til å gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Vi foreslår at du kombinerer årets kjærlighetsgave med noe dere kan gjøre sammen på Valentinsdagen.

1. Massasjeolje + massasje

Sett stemningen med en magisk massasje. Kjøp en deilig massasjeolje og skjem bort kjæresten med en halvtimes massasje. Dette er en perfekt start på daten; man senker skuldrene og retter fokuset på hverandre.

Tenn duftlys og sett på avslappende musikk. Dersom dere har badekar kan du også helle litt massasjeolje i badevannet og flytte stemningen dit.

Du kan også gjøre gaven enda mer romantisk ved å gi kjæresten en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Du kan tilpasse kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde. Gjør gjerne kupongene ekstra personlige med å tegne, lime på bilder eller skrive på kupongene.

2. Film + snacks

Det trenger ikke alltid å være så veldig avansert: Lei en film du vet din utvalgte vil like og gå til innkjøp av favorittsnacksen deres. Eller enda bedre; be kjæresten din med på en romantisk kinodate hvor dere holder hender og sender hverandre stjålne blikk.

Tips! Se film i sengen eller legg frem ekstra puter og pledd på gulvet, slik at det blir ekstra behagelig å se film i stuen. Husk popcorn og dempet belysning for ekstra kinostemning.