Grønn mote

collage som viser diverse miljøvennlige klær og tilbehør
1. Solbriller fra Brilleand 1099,- // 2. Shorts fra Carlings 399,- // 3. Blazer fra Cubus 699,- // 4. Sko fra DNA 599,- // 5. Veske fra Image 999,-
collage som viser jeans, grønn collagegenser og en brun klokke
1. Jeans i økologisk bomull fra Carlings 799,- // 2. Genser i økologisk bomull fra Volt 799,- // 3. Klokke laget av resirkulerte materialer fra Gullfunn 1495,-
collage som viser diverse miljøvennlige sportsklær
1. Joggesko i resirkulerbart materiale fra Intersport 1949,- // 2. T-skjorte i resirkulerbart materiale fra Intersport 299,- // 3. Handlenett fra Clas Ohlson 39,90 // 4. Tights i resirkulerbart materiale fra Intersport 479,-
modell i grønn kjole
Kjole i økologisk bomull fra Image 1599,-

Selv små endringer, som å velge et mer bærekraftig plagg, kan gjøre mye for miljøet. Med disse tipsene ønsker vi å gjøre det enklere å velge grønt i fremtiden.

Moteverden blir stadig mer bærekraftig, og flere velger å produsere mer miljøvennlige klær og tilbehør.

Vi på Sandens ønsker å gjøre det enklere å velge grønt og har derfor samlet en rekke butikker på vårt senter som tilbyr bærekraftige og miljøvennlige mote – alt fra klær, sko og tilbehør.

Visste du at... Sandens har innlevering av brukte klær, sko og leker som gjenbrukes av andre?

Brilleland

Hos Brilleland finner du solbrillemerket Karün som er opptatt av å ta vare på naturen rundt seg. Solbrillene er derfor laget av resirkulert metall, polykarbonat og Econyl. Econyl er regenerert nylon som er laget av gammelt fiskegarn. Karün jobber for å gjenopprette naturlige økosystemer som er forurenset av avfall. Det skader heller ikke at glassene har 100% beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråle.

Carlings

Økologisk bomull er både behagelig og bærekraftig. Hos Carlings finner du flere plagg i nettopp dette, blant annet jeans.

Intersport

Intersport ønsker å minske sitt miljøavtrykk gjennom ansvarlige innkjøp og bærekraftig produksjon. Hos Intersport finner du derfor treningstøy og joggesko i resirkulerbart materiale.

H&M

Visste du at hos H&M kan du levere inn alt av tekstiler (klær, sengetøy og gamle filler)? Tekstilene sorteres og gis videre til bruktbutikker og veldedige formål. Det som ikke kan brukes resirkuleres og det lages nye plagg. H&M har i tillegg en conscious-kolleksjon, der klærne blir laget med ekstra hensyn til miljøet.

Cubus

Lin er sommerens store trend, og er i tillegg miljøvennlig. Hos Cubus finner du flere lekre produkter som inneholder lin. Hva med å gå for en beige blazer i lin til kalde sommerkvelder?

Volt

Hos Volt finner du flere plagg i økologisk bomull – alt fra sko og gensere til dressbukser- og jakker. Plaggene er en del av butikkens egne miljøvennlige serie "These Glory Days".

Gullfunn

Er du på utkikk etter en miljøvennlig klokke, finner du dette hos Gullfunn. Skagen-klokkene er nemlig laget av resirkulerte materialer. Butikken selger i tillegg miljøvennlig renseprodukter, og kan også hjelpe deg med å pusse og/eller reparere gamle smykker/klokker dersom du ønsker det.

DNA

Dna tilbyr et oppdatert og trendy utvalg av sko, sneakers og tilbehør fra en mengde spennende varemerker. Blant disse finner du blant annet veganske modeller som bidrar til et bedre miljø.

Image

Hva med å gå til innkjøp av en sommerkjole i økologisk bomull denne sommeren? Hos Image finner du både plagg i økologisk bomull og plagg som er veganske.