Grønn hudpleie

collage som viser diverse miljøvennlige hupleieprodukter
collage som viser diverse miljøvennlige hudpleieprodukter

Grønn hudpleie har tatt skjønnhetsverden med storm! Vi tipser deg om hvilke produkter du kan se etter dersom du ønsker å velge grønt neste gang du handler.

Det finnes et hav av skjønnhetsprodukter der ute og det kan være vanskelig å vite hvor man finner produkter som både er miljøvennlige og bra for huden.

Vi på Sandens ønsker å gjøre det enklere å velge grønt og har derfor samlet en rekke butikker på vårt senter som tilbyr bærekraftige og miljøvennlige skjønnhetsprodukter. La deg inspirere!

Kicks

Kicks arbeider kontinuerlig med å øke andelen bevisste produkter og skape nye, bærekraftige forbruksmønstre. De har et bredt sortiment og tilbyr blant annet veganske produkter.

Du bør også se etter produkter merket med "I'm conscious". Med Conscious ønsker Kicks å gjøre det lettere for deg å velge riktig ved å veilede deg til varemerker og produkter som kan utgjøre en forskjell.

Rituals

Hos Rituals finner du nå serien "The Ritual of Namaste", hvor alle produktene er utviklet med naturlig baserte ingredienser. Produktene kommer i tillegg i delikate beholdere som ser flott ut på badet.

Visste du at... for hver gang du kjøper en refill hos Rituals så er du med på å plante, beskytte eller rehabilitere et tre?

H&M

Hva med å gå for en vegansk neglelakk neste gang du trenger en ny? Hos H&M finner du neglelakker som er plantebaserte, og hvor 75% av sammensetningen er naturlig.

Vitus Apotek

Vitus Apotek fører flere merker som er miljøbevisste, blant annet merket Ecooking som lager ansiktsskrubb, nattkrem og andre produkter. Merket er både vegansk og parfymefritt.