Meny
 

Teknikmagasinet søker ringehjelp


Er du den vi leter etter?

Søk her

Vi leter etter en selger til ekstra hjelp i vår butikk i Sandens. Som selger på Teknikmagasinet møter du massevis av kunder hver dag som skal behandles med best mulig service, teknisk kunnskap og et stort smil. Butikkene våre er fulle av spennende produkter og all salg skjer over disk. Jobben som selger innebærer å selge produktene våre med utgangspunkt i hver enkelt kundes spesifikke behov, å bidra til at butikken holdes i god stand samt andre vanlige butikkgjøremål.  
 
For å lykkes som selger på Teknikmagasinet tror vi at: 
  • Du er målrettet og har et konkurranseinstinkt når det gjelder salg og resultat. 
  • Du har en evne til å se hva som må gjøres og viser initiativ, samt kan prioritere riktig når arbeidstempoet i blant er høyt. 
  • Du er en lagspiller og bidrar til å oppnå felles mål for butikken samtidig som du kan ta eget ansvar når situasjoner krever det. 
  • Du har grunnleggende tekniske kunnskaper, men først og fremst stor interesse for ny teknikk. 
  • Er nøyaktig og fokusert i ditt arbeid. 
 
Tidligere salgserfaring og mobil reparasjoner er svært meritterende. Du må ha fylt 18 år da deler av produktsortimentet vårt krever dette. Det legges stor vekt på personlig egenhet. 
 
Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Vi vil ha søknaden din senest 18-09-2019. Intervjuer pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge! Spørsmål om stillingen rettes til jobb@teknikmagasinet.com. Vi tar dog ikke imot søknader på e-post.